HOTEL

 PRESENTATIE
 LIGGING
 CONTACT
 VACATURES
 ONLINE RESERVERINGEN
AANBIEDINGEN EN PAKKETTEN  
Meer informatie over onze aanbiedingen en pakketten per e-mail:
Naam
E-mail
CONTACT
Met het onderstaande formulier kunt u uw vragen aan ons richten. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.
CONTACT
E-MAIL
TELEFOON
ADRES
STAD
OPMERKINGEN
Acceptatie van verwerking van persoonsgegevens volgens de wet op bescherming van persoonsgegevens
 
Wet op de bescherming van persoonsgegevens

In overeenstemming met de basiswet 15/1999 van 13 december over bescherming van persoonsgegevens, wordt u ervan op de hoogte gesteld dat de gegevens die verzameld worden via deze vragenlijst ingevoerd worden in een automatisch gegevensbestand, eigendom van het bedrijf BALADE S.L. Het doel van dit bestand is het aanbieden van de gecontracteerde dienst of de aangevraagde informatie. Het bestand is ingeschreven in het Spaanse bureau voor bescherming van persoonsgegevens.

De database beschikt over passende technische en structurele maatregelen om de integriteit en veiligheid van de ingevoerde persoonsgegevens te verzekeren.

De persoonsgegevens die via het onderhavige formulier verzameld worden, zijn onmisbaar voor het verlenen van de gecontracteerde dienst. Er zijn velden die verplicht ingevuld dienen te worden.

De gebruiker verklaart dat alle door hem of haar verstrekte gegevens juist zijn en verplicht zich tot het actualiseren van de ingevoerde informatie, zodat deze volgens waarheid de actuele situatie van de gebruiker vertegenwoordigt. De gebruiker is eveneens verantwoordelijk voor de waarachtigheid van zijn of haar gegevens en de enige verantwoordelijke voor eventuele conflicten of juridische stappen die het gevolg kunnen zijn van fouten in deze gegevens.

De gebruiker geeft middels de invoer van zijn of haar gegevens in het systeem uitdrukkelijke toestemming zoals bepaald in basiswet 15/1999 van 13 december over bescherming van persoonsgegevens.

De gebruiker wordt eveneens op de hoogte gesteld van de mogelijkheid tot uitoefening van rechten tot toegang, verbetering, annulering en tegenstand, in de termen zoals bepaald in de geldende wetgeving. Dit kan gedaan worden via een e-mail aan het adres info@resortlacosta.com, of via normale post aan Arenales de Mar, 3 PALS (Costa Brava) Girona – Spanje. Bij twijfel of geschillen kan de gebruiker zich ook richten tot bovenstaande adressen.