BRUILOFTEN EN BANKETTEN

" Het beste hotel voor een bruiloft aan de Costa Brava. "
PRESENTATIE HOTEL - SALA EMPORDÀ GOLF MAS GELABERT MENU´S CONTACT

Het Costa Beach & Golf Resort is de uitgelezen plek voor uw bruiloft, evenement of bijeenkomst dankzij de unieke en geprivilegieerde ligging. Het resort ligt centraal aan de kust van de Costa Brava en voldoet aan alle voorwaarden voor de organisatie van uw evenement. Het resort biedt logement aan de genodigden en beschikt over alle nodige voorzieningen voor speciale feesten: muziek, animatie en bloemendecoratie, fotografen en kappers en schoonheidssalons.

HOTEL - SALA EMPORDÀ HOTEL - SALA EMPORDÀ

Het ruime Gran Salón Empordà bevindt zich in de tuinen van het Hotel.

MEER WETEN

Het Gran Salón Empordà kan tot 250 genodigden ontvangen en bevindt zich in de tuinen van het hotel dat wordt omgeven door eeuwenoude dennenbossen. Deze polyvalente ruimte leent zich voor banketten, galadiners en bedrijfsvergaderingen. In de tuinen van het Hotel kan een aperitief, cocktail of koffiepauze worden verzorgd.

GOLF PLATJA DE PALS GOLF PLATJA DE PALS

Een exclusieve en unieke locatie voor de organisatie van een evenement te midden van eeuwenoude dennenbossen.

MEER WETEN

Het golfterrein Golf Platja de Pals bevindt zich naast het hotel en beschikt over een directe toegang tot het hotel. Het is de ideale plaats om exclusieve avondfeestjes te organiseren in een fantastische omgeving, met uitzicht op het golfterrein en te midden van eeuwenoude dennenbossen.

MAS GELABERT MAS GELABERT

Boerderij uit de XVIIe eeuw om speciale gebeurtenissen te vieren.

MEER WETEN

Mas Gelabert ligt op slechts 5 min van het hotel. Deze boerderij uit de XVIIIe eeuw wordt omgeven door rijstvelden en is gelegen in het idyllische landschap van Serres de Pals. Deze locatie leent zich voor de organisatie van allerlei soorten evenementen: binnenhuisevenementen in de boerderij en openluchtevenementen op het terras. De boerderij beschikt eveneens over een grote buitenruimte voor tenten, podia ... alles wat u nodig heeft.