STRAND GOLF FIETSEN DIVING EXCURSIES PALS ANDERE DORPEN RUIMTES HORSE RIDING KAJAK EXCURSIES OP ZEE

EXCURSIES

Er bestaat de mogelijkheid tot wandelingen of fietstochten met gids, na aanvraag (in de maanden juli en augustus wordt er iedere dinsdag en donderdag een excursie georganiseerd).

Excursie
Wandeling aan zee

Moeilijkheid: licht
2,3 km 28 min

Voor het strand van Pals loopt een wandeling die tot aan Playa de Sa Punta loopt. Dit is een heerlijk tochtje en op deze manier kunt u snel naar de andere kant van het strand lopen, om de winkeltjes en restaurants te bekijken. Als u ´s avonds gaat kunt u beter een zaklantaarn meenemen.

ROUTE BEKIJKEN

Excursie
Basses d’en Coll

Moeilijkheid: licht
2,0 km 29 min.

Basses d’en Coll is een natuurgebied dat zeker de moeite waard is te voet te verkennen. Voor een korte excursie of voor professioneel vogels spotten kunt u naar de uitzichttoren lopen. De terugkeer gaat via de andere kant.

ROUTE BEKIJKEN

Excursie
Delfín Verde

Moeilijkheid: gemiddeld
6,7 km 1,21 min

Waaghalzen kunnen naar de andere kant van de rivier Daró lopen via een kleine houten brug.

Opmerking: aan het eind van de wandeling kunt u terugkeren via dezelfde brug, of naar de monding van de Daró wandelen. Van daaruit kunt u via het strand terug naar het hotel lopen.

ROUTE BEKIJKEN

Excursie
Gola del Ter.

Moeilijkheid: gemiddeld
12 km 2,25 min

Als u fijn wilt wandelen tot Gola de Ter, is dit een mooie tocht langs Mas Gelabert. Via landelijke wegen komt u helemaal uit bij het vliegveld van Pals. Bij aankomst in Gola de Ter kunt u in de zomer natuurlijk even een bad nemen in zee, maar natuurlijk ook via het strand terugkeren. Opletten bij het doorsteken van de rivier de Ter, de stroming kan enigszins gevaarlijk zijn.

ROUTE BEKIJKEN

Excursie
Quermany

Moeilijkheid: zwaar
10 Km 2,13 min
10 km 1,20 min

De Quermany is een van de meest karakteristieke bergen van Pals. Vanaf het uitzichtpunt kunt u de hele baai overzien, van Pals tot aan Gavarres in het westen en Sant Antoni de Calonge in het zuiden. In het noorden liggen Canigó en de Formigues-eilanden.

Het loont de moeite het pad te markeren en via de oude mijnen van Bofill te lopen (Antiguas Minas de Bofill).

ROUTE BEKIJKEN